Koe erämaan kutsu

Lähde kokemaan Kuusamon erämaiden jylhä luonto ja samalla tutustumaan paikalliseen elämänmenoon.

LAUANTAI 17.10.

Omatoiminen matkanteko Kuusamoon, kokoontuminen klo 15:00 Holiday Inn Kuusamon tropiikin parkkipaikalla, jossa opas ja yhteiskyyti odottavat. Yhteiskuljetus Basecamp Oulankaan. Majoittuminen tervetulokahvit, esittelyt, paikkaan tutustuminen. Noin 1 tunnin vaellus Myllykoskelle. Päivällinen ja sauna.

SUNNUNTAI 18.10.

Lähdemme Suomen suosituimmalle päiväpatikalle Pienelle Karhunkierrokselle. Polku johdattaa meidät ihastuttavalle Myllykoskelle, josta jatkamme matkaa riippusillan yli rauhallisen taigametsän uumeniin. Puolivälissä retkeä nautimme retkieväät. Reitin pituus Basecamp Oulangalta noin 10km, kesto 5–7 h. Päivällinen ja sauna.

MAANANTAI 19.10.

Vapaata aikaa oman maun mukaan tutustua Oulangan Kansallispuistoon. Lisäretki ”Kansallispuiston kauneimmat maisemat meloen” Hinta: 60€/hlö. Minimi 4 henkilöä/lautta. Melontaretkellä nautitaan Oulangan Kansallispuiston ainutlaatuisista maisemista. Ensimmäiset 7 kilometriä melomme Kitkajoen jylhässä kanjonissa. Lähes jatkuvat helpot kosket luovat meille seikkailun tuntua samalla kun ihastelemme muinaisia dolomiittikallioita ja maanvyörymiä. Kitkajoen kanjonimaisemat ovat henkeä salpaavia! Retki kaikki tarvittavat varusteet oppaan palveluja myöten. Kesto n. 5 tuntia.

Aamiainen, lounas tai eväät, illallinen.

TIISTAI 20.10.

Suuntamme Lapin läänin puolelle Posioon. Tutustumme Anu Pentikin Keramiikkatehtaaseen Pentikmäkeen. Täältä siirrymme Riisitunturille, jossa teemme pienen vaelluksen luontopolulla ja pidämme tauon eräleirissä. Vierailemme paikallistuotteita valmistavassa Korpihillassa. Majoitumme Kuusamon Tropiikkiin, jossa mahdollisuus virkistäytyä kylpylässä. Yhteinen illallinen. Halukkailla on mahdollisuus tutustua Tropiikin yhteydessä toimivaan Kuusamon Golfiin. Illallinen ja sauna.

KESKIVIIKKO 21.10.

Aamiaisen jälkeen vierailemme paikallisella porotilalla. Teemme noin 2 km:n käveltykierroksen paikallisella yksityismetsätilalla. Vierailemme Kuusamon Uistimen myymälässä. Lisäksi Kuusamon kaupungin edustaja kertoo pitäjän lähihistoriasta, nykypäivästä ja lähitulevaisuuden näkymistä. Palaamme alkuillasta majapaikkaamme. Illallinen ja sauna.

TORSTAI 22.10.

Aamiaisen jälkeen hyvästelemme isäntäväen ja matkakumppanimme. Kotimatka omatoimisesti.

MATKAN HINTA

Matka maksaa 850 e /henkilö. Ryhmän maksimi 42 henkilöä ja minimi 24, joka edellytys matkan toteutumiselle. Hintaan sisältyvät majoitukset aamiaisella jaetussa 2 hengen huoneessa sekä lounas/eväät ja illalliset sekä alkoholittomat ruokajuomat, opastetut retket ja kuljetukset, Pellervo-lehtien edustajan mukanaolo ryhmänjohtajan roolissa, verot ja palvelumaksut.

Lisämaksusta: Melontaretki, edestakainen kuljetus viikonloppuiltaan Rukalle (varataan ja maksetaan paikan päällä), yhden hengen huone -lisä: 150e/henkilö (toive suoraan matkanjärjestäjälle). Huoneita rajallisesti.

Varaukset (22.09.2020 mennessä): Oy Kon-Tiki Tours Ltd, (09) 466 300 tai sähköpostilla: ilmoittautumiset@kontiki.fi

Huom! Patikkaretkille riittää normaali kunto, mutta eivät sovi liikuntarajoitteisille. Varustauduttehan hyväkuntoisin ja asianmukaisin ulkoiluvarustein.

Jaa artikkeli