TUOTTAJA MAATILAN PELLERVOON (vanhempainvapaan sijaisuus) 

Oletko maatila- ja kotieläintalouden asiantuntija? Haluatko olla mukana uudistamassa mediaa, jolla on vahva arvopohja, pitkä historia ja sitoutuneet lukijat? Jos kyllä, olet etsimämme tekijä. 

Pellervo-Media Oy etsii tuottajaa Maatilan Pellervoon vanhempainvapaan sijaiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa viimeistään elokuun puolivälissä. Työ jatkuu vuoden.

Tuottajan päätehtävänä on Maatilan Pellervon ja sen Eläin-liitteen tuottaminen yhdessä toimituspäällikön kanssa. Tuottajan tehtäviin kuuluu muun muassa lehden sisältöjen suunnittelu yhdessä toimituspäällikön ja free-toimittajien kanssa sekä tekstien editointia ja oikolukua. Palkattava tuottaja pääsee mukaan käynnissä olevaan digitaaliseen uudistustyöhön. 

Odotamme sinulta:  

  • Vahvaa journalistista osaamista = usean vuoden kokemusta mediasta. 
  • Kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös osana tiimejä. 
  • Erinomaisia organisointi- ja prosessinhallintataitoja. 
  • Arvostamme maa- ja metsätalouden sekä kotieläintalouden tuntemusta. Suomalaisen ruuantuotantoketjun toiminnan pellolta pöytään on hyvä olla tuttua, samoin maatalouden ammattimedian toimittamisessa tarvittavan sanaston.  
  • Arvostamme kokemusta digitaalisten julkaisujen sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä markkinointitehtävistä. 
  • Kokemus NewsPilot-toimitusjärjestelmästä, WordPressin käytöstä sekä sosiaalisen median tuntemuksesta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:  

  • Uudistuvan median tuottajan monipuolisen työn. 
  • Hyvät työsuhde-edut (mm. lounas- ja virike-edun). 
  • Mukavan, avuliaan ja asiantuntevan työparin sekä erittäin osaavan tiimin tuen. 
  • Laajan mahdollisuuden etätyöhön / avarat toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 10.6.2024 mennessä osoitteeseen rekry@pellervo.fi 

Haastattelut pidetään 12.6.–17.6. 

Lisätietoja tehtävästä: päätoimittaja Anna Malk, anna.malk@pellervo.fi, 040 069 9614. Parhaiten tavoitettavissa torstaina 30.5. klo 14–16, tiistaina 4.6. klo 14–16 ja torstaina 6.6. klo 14–16. 

Pellervo-Media Oy on 2014 perustettu aikakausmedian julkaisemiseen keskittyvä yritys, jonka omistaja on Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervo ry. Maatilan Pellervo ilmestyy printtinä 9 ja sen Eläin-liite 7 kertaa vuodessa. Maatilan Pellervon lisäksi Pellervo-Media julkaisee Kodin Pellervoa, Oma PIHAa ja Osuustoiminta-mediaa. 

Jaa artikkeli