Unohtumaton Unkari

Unkari kutsuu syysmatkalle Balatonjärven ikimuistoisiin maisemiin. Maatilan Pellervon lukija- ja ammattimatka vie meidät tutustumaan Unkarin maatalouteen, muistelemaan maan uskomatonta historiaa ja tutustumaan alueen hiveleviin nähtävyyksiin. Piipahdamme myös Budapestissä.

Maatilan Pellervon lukija- ja ammattimatka vie meidät unohtumattomaan Unkariin. Majoitumme Balatonjärven tuntumassa, teemme useita mielenkiintoisia maatilavierailuita sekä tutustumme alueen upeisiin nähtävyyksiin. Vierailukohteina ovat vilja-, viini-, maatilamatkailu- ja hevostilat. Lisäksi risteilemme turkoosinsinisellä Balatonjärvellä. Matkan viimeisen yön vietämme Budapestissa ja tutustumme sen elämään ja tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Ma 3.10.
Matkapäivä, Balatonjärvi

Iltapäivällä kokoontuminen Helsinki–Vantaan lentoasemalle, jossa matkanjohtaja on meitä vastassa. Klo 16.45 Finnairin lento Budapestiin, lento laskeutuu klo 18.05. Oppaamme on meitä vastassa lentoasemalla. Lähdemme kohti Balatonjärveä, jossa majoitumme ***-tason hotelliin ja nautimme hotellin noutopöytäillallisen.

Ti 4.10.
Viljatila ja hedelmien tuotantoa

Suuntaamme bussillamme kohti länttä. Vierailemme viljatilalla, tutustumme tilan tuotantokoneistoon ja -tiloihin. Jatkamme hedelmiä tuottavalle maatilalle, jossa isäntäväki esittelee maatalouttaan ja kertoo tulevaisuudennäkymistään. Nautimme päivän aikana yhteisen lounaan. Palaamme hotellille, ilta on vapaata aikaa.

Ke 5.10.
Risteily Tihanyn niemelle ja viinitilavierailu

Aamutoimien jälkeen vapaata aikaa. Puolenpäivän tienoilla lähdemme satamaan, jossa nousemme Balatonjärven risteilyalukseen. Seilaamme yhteen alueen luonnonkauneimmista paikoista, Tihanyn niemelle. Nautimme päivän aikana yhteisen lounaan. Tihanyn niemellä meillä on vapaata aikaa nauttia alueen palveluista ja maisemista. Jatkamme kaupunkijunalla läheiselle viinitilalle, joka toimii myös maaseutumatkailutilana. Isäntäväki esittelee meille tilan toimintaa. Maistelemme tilan viinejä pienten suolapalojen kera. Palaamme alkuillasta hotellille.

To 6.10.

Hevostaloutta, maatilamatkailutila

Aamiaisen jälkeen aamupäivä on vapaata aikaa. Iltapäivällä lähdemme tutustumaan hevos- ja maatilamatkailutilaan. Pääsemme seuraamaan husaarien uskomatonta hevostenkäsittelytaitoa. Nautimme tilalla illallisen paikallisviinin kera. Illaksi palaamme hotellille.


Pe 7.10.
Budapest tutuksi

Aamiaisen jälkeen kirjaudumme ulos hotellista ja suuntaamme kohti Budapestia. Teemme oppaamme johdolla noin kolmen tunnin mittaisen kaupunkikiertoajelun ja pysähdymme ihailemaan nähtävyyksiä. Bussimme jättää meidät Kauppahallin ja keskustan kävelykadun tuntumaan. Meille jää aikaa viimeisiin ostoksiin ja tunnelmointiin Budapestissa. Sovittuun aikaan palaamme bussillemme ja menemme lounaalle paikallisravintolaan. Lounaan jälkeen majoitumme ***-tasoiseen hotelliin. Ilta on vapaata aikaa.

La 8.10.
Kotimatka

Aamiaisen jälkeen siirrymme matkatavaroinemme bussiin. Kuljetus Budapestin lentoasemalle, jossa hyvästelemme oppaamme. Finnairin lento Helsinkiin lähtee klo 11.40. Laskeudumme Helsinki–Vantaalle kello 15.00. Hyvää kotimatkaa.

 

Matkan hinta:

Matkan hinta jaetussa kahden hengen huoneessa: 1 190 €/hlö.
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 120 €/hlö.
Trio Travelsin palvelumaksu: 15 €/hlö.

Ryhmän minimikoko on 20 matkustajaa.

 

Hinta sisaltää:

– Finnairin suorat lennot Helsinki–Budapest–Helsinki turistiluokassa.
– 1 ruumaan menevän, kirjattavan matkatavaran (max. 23 kg) ja kasimatkatavaraa 8 kg.
– Suomenkielisen oppaan palvelut perillä matkan aja.
– Maatilan Pellervon edustaja on mukana matkalla matkanjohtajana.
– Ohjelman mukaiset kuljetukset kohteessa.
– Majoituksen ***-tason hotelleissa aamiaisella.
– Ohjelmassa mainitut ruokailut.
– Matkaohjelmassa mainitut vierailut.
– Lentokenttämaksut ja arvonlisäveron.

 

Hinta ei sisällä:

– Matkavakuutusta, jonka ottamista suosittelemme jo matkan ennakkomaksun maksamisen jälkeen.
– Muita matkaohjelmassa mainitsemattomia palveluja.
– Trio Travelsin palvelumaksua (15 €/hlö).

 

Maksut ja maksuaikataulu:
Matka laskutetaan kahdessa erässä. Ennakko- ja varausmaksu, 250 €/hlö, laskutetaan eräpäivällä noin 10 vrk ilmoittautumisesta. Trio Travelsin palvelumaksu, 15 €/hlö laskutetaan ennakkomaksun yhteydessä. Loppumaksu laskutetaan eräpäivällä noin 45 vrk ennen lähtöä.

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Trio Travels, 29.7.2016 mennessä, puh. 020 756 8615 tai sales@triotravels.fi, www.triotravels.fi

Pidätämme oikeiden pieniin muutoksiin matkaohjelmassa. Vastuullinen matkanjärjestäjä Trio Travels Ltd Oy.

Yritysmyynti: Maatalousalan yrittäjällä on verovähennysmahdollisuus, josta johtuen matka ei ole Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkavakuuden piirissä.

Jaa artikkeli