Mediatiedot

Maatilan Pellervo – asiantuntemusta ja ajankohtaisuutta

Maatilan Pellervo on maa- ja metsätaloustuottajan ammattilehti, jonka vahvuutena ovat asiantuntemus ja ajankohtaisuus. Lehti on hyödyllinen paketti ammattiasiaa maatila-, metsä- ja maaseutuyrittäjille sekä heidän sidosryhmilleen. Maatilan Pellervon lukijat tavoi-tat heidän omalla maaperällään: kotona tai työnsä äärestä.

Maatilan Pellervon sisällön perustana on peltoviljely: viljan, erikoiskasvien, nurmen sekä vihannesten, marjojen ja muiden viljelykasvien tuotanto. Käsittelemme kattavasti sekä tavanomaista että luomuviljelyä. Molemmissa tuotantotavoissa nostetaan vahvasti esille pellon kasvukunto, lannoitus, rikkakasvien ja kasvitautien torjunta, lajikkeet, sadonkorjuu sekä tuotantotekniikka koneineen ja laitteineen.

Myös metsätalous on esillä Maatilan Pellervon jokaisessa numerossa. Metsänomistajat ja metsäammattilaiset kertovat lehden sivuilla metsänhoidon ja puunkorjuun kuvioista sekä puukaupan näkymistä. Myös energia-asiat ovat lehdessä säännöllisesti esillä. Liitännäiselinkeinot ovat merkittävä osa Maatilan Pellervon sisältöä. Esittelemme ruuan jatkojalostajia, puu-, kone- ja energia-alan sekä hevostalouden yrittäjiä ja ammattilaisia. Lehdestä löytyy myös yritystoiminnan kehittämiseen liittyvää hyötysisältöä, kuten talous- ja johtamisasiaa.

Tarjoamme kaikille tilaajille myös sähköisen näköislehden lukuoikeuden netissä tai mobii-listi.

Mediamyynti

Tanja Forsman
Agrimedia Oy
Puhelin: 040 539 3089
Sähköposti: tanja.forsman(a)agrimedia.fi

Mediakortit