Mediatiedot

Maatilan Pellervo on maa- ja metsätaloustuottajan ammattilehti, jonka vahvuutena ovat asiantuntemus ja ajankohtaisuus. Lehti on vankka paketti ammattiasiaa maatila-, metsä- ja maaseutuyrittäjille sekä heidän sidosryhmilleen.

Maatilan Pellervon lukijat tavoitat heidän omalla maaperällään: kotona tai työnsä äärestä. Tarjoamme kaikille tilaajille myös sähköisen näköislehden lukuoikeuden netissä tai mobiilisti. Maatilan Pellervon sisällön perustana on peltoviljely; viljan, erikoiskasvien, nurmen sekä vihannesten, marjojen ja muiden viljelykasvien tuotanto. Käsittelemme kattavasti sekä tavanomaista että luomuviljelyä. Molemmissa tuotantotavoissa nostetaan vahvasti esille pellon kasvukunto, lannoitus, rikkakasvien ja kasvitautien torjunta, lajikkeet, sadonkorjuu sekä tuotantotekniikka koneineen ja laitteineen. Kone- ja laiteuutuuksia esitellään mm. teemasivuilla.

Metsätalous on yhä vahvemmin esillä Maatilan Pellervon jokaisessa numerossa. Metsänomistajat ja metsäammattilaiset kertovat lehden sivuilla metsänhoidon ja puunkorjuun kuvioista sekä puukaupan näkymistä. Myös energia-asiat ovat lehdessä säännöllisesti esillä.

Maaseutuyrittäminen on merkittävä osa Maatilan Pellervon sisältöä; esittelemme joka numerossa ruoan jatkojalostajia, puu-, kone- ja energia-alan sekä hevostalouden
yrittäjiä ja ammattilaisia.

Mediamyynti

Tanja Forsman
Agrimedia Oy
Puhelin: 040 539 3089
Sähköposti: tanja.forsman(a)agrimedia.fi

Mediakortit

Maatilan Pellervon mediatiedot PDF-tiedostona

Eläin-liitteen mediatiedot PDF-tiedostona