Virpi Laamanen ja Sami Laukkanen perheineen osallistuivat alkuvuodesta tuetulle lomalle jo kolmatta kertaa. Maaseudun terveys- ja lomahuollon (MTLH) järjestämä loma tarjoaa mahdollisuuden perheen yhdessäoloon ja irtautumisen sitovasta työstä.

Parikkalalaiset Virpi Laamanen ja Sami Laukkanen osallistuivat lapsiensa kanssa tuetulle lomalle Ikaalisten kylpylässä. Meidän perhe -teeman alla kulkeva loma täyttyi herkullisesta ruuasta ja kylpylän tarjoamista aktiviteeteista. Vanhemmat pääsivät käymään kuntosalilla joka aamu ja nuorille oli järjestetty muun muassa keilailua, sulkapalloa ja jousiammuntaa.

Virpi Laamanen kertoo paikallisen tuottajayhdistyksen markkinoineen Maaseudun terveys- ja lomahuollon tuettuja lomia. Heidän perheelleen loma tarjoaa ennen kaikkea mahdollisuuden perheen yhdessäoloon ja yhteiseen aikaan. Perheeseen kuuluvat vanhempien lisäksi 15-vuotiaat kaksoset Helmi ja Onni sekä 13-vuotias Anna.

”Hienoa oli, että ohjelmassa oli otettu huomioon lasten ikävaihe”, Virpi Laamanen iloitsee.

Lue koko juttu painetusta elokuun 2019 Maatilan Pellervosta. Tilaajana löydät koko lehden myös e-arkistosta www.pellervo-e-lehdet.fi.

Jaa artikkeli