MP_tilausbanneri_mobiili_1000x1000_kevat22
MP_tilausbanneri_1400x700_kevat22

Tilaa Maatilan Pellervo nyt!

Maatilan Pellervo kertoo maatalousyrittäjien arjesta erilaisilla tiloilla ympäri Suomen. Mitä tiloilla on tehty, jotta voidaan tuottaa hyvää, terveellistä ja turvallista ruokaa kestävästi ja kustannustehokkaasti? Maatilan Pellervo kertoo tavallisten tilojen menestystekijöistä, jotka syntyvät maan tuotantokyvyn ja tuotantopanosten, työn ja tekniikan, kasvinviljelyn, maatilan johtamisen ja talouden hallinnan yhdistelmästä. – Unohtamatta myöskään metsänhoitoa, maa- ja metsätaloutta edistävää tutkimustietoa, tai tiloilla työskentelevien työhyvinvointia.

Maatalous ja yrittäjyys muuttuvat, ja Maatilan Pellervo on muutoksessa mukana. Innostavat ideat ja innovaatiot, maatalousyrittäjien tarinat ja konkreettiset ratkaisut – niistä on Maatilan Pellervo tehty.

Maatilan Pellervon voi tilata sellaisenaan tai kotieläintaloutta kattavasti käsittelevän Eläin-lehden kera.

 TILAA JA TUTUSTU!

  Tilaan Maatilan Pellervon (4 nro) ja Eläin-lehden (3 nro) 6 kk kestotilauksena 56 euron hintaan.Tilaan Maatilan Pellervon (4 nro) ja Eläin-lehden (3 nro) 6 kk määräaikaisena tilauksena 60 euron hintaan.Tilaan Maatilan Pellervon (4 nro) 6 kk kestotilauksena 47 euron hintaan.Tilaan Maatilan Pellervon (4 nro) 6 kk määräaikaisena tilauksena 52 euron hintaan.


  Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta ja sisältää 6 numeroa. Kestotilaus jatkuu 6 kk:n jaksoissa automaattisesti voimassa olevaan hintaan. Ensimmäisen tilausjakson maksettuani voin koska tahansa katkaista tilauksen tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson loppuessa. Voit myös jatkaa tilaustasi edullisesti kestotilauksena

  TILAAJAN TIEDOT

  Tilaajan nimi

  Tilaajan lähiosoite

  Tilaajan postinumero

  Tilaajan postitoimipaikka

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Tietojani saa käyttää Pellervo-Median suoramarkkinointiin.

  Pellervo-Media Oy:n tietosuojaseloste


  Tilauslomakkeen lähettämisessä saattaa kestää n. 10 s. Odota rauhassa näkymän muuttumista.