
Ei mitään peruskauraa
Helsingin Mylly vei aamupuuron jäljitettävyyden uudelle tasolle. Kaura 2.0 -hiutalepaketissa lukee kauranviljelijän nimi.
Suholan tila siirtyi gluteenittomaan viljelyyn 30 vuotta sitten. Pioneerityö erikoistuotteiden parissa vei mennessään ja sivuelinkeino kasvoi maatalouden ohi Etelä-Savon perukoilla.
Jos Suholan tilan tattarisato ei olisi syksyllä 1992 ollut todella hyvä, gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut Virtasalmen Viljatuote olisi saattanut jäädä perustamatta.
Petri Karjalainen oli kokeillut Etelä-Savon kivisillä pelloilla montaa viljelykasvia ennen tattaria.
Maatilan Pellervon digitilauksella pääset lukemaan tämän ja muita maksullisia juttuja.
Lue Maatilan Pellervon digiä 1. kk vain 1 € tai Eläin-sisällöillä 1,90 €.
Oletko jo tilaaja?