
Hitaampaa broileria Suomeenkin?
Kuluttajia kiinnostaa yhä enemmän tuotantoeläinten hyvinvointi. Lihasiipikarjan hyvinvoinnin keskeisiä tekijöitä ovat parven tiheys ja eläinten mahdollisuudet liikkua.
Eläin Pellervo on kotieläintuottajan ammattimedia, joka tarjoaa ajantasaista tietoa alan kehityksestä ja tulevaisuudesta. Se palvelee kaikkia kotieläintalouden aloja, niin maidon-, lihan- kuin munantuottajia.
Laiduntamisen suunnittelu ei välttämättä ole helppoa, eikä se aina onnistu nappiin. Laidunnuksen aloitus sekä lopetus voivat venyä liian myöhäisiksi ja laidunkierto voi olla liian nopeaa tai hidasta. Onnistunut laidunnus on monen tekijän summa, ja hyvän suunnittelun lisäksi vaaditaan muun muassa säännöllistä kasvustojen tarkkailua. Laidunnuksen suunnittelun tukena kannattaa käyttää apuna tarjolla olevia työkaluja. Esimerkiksi Pien-Piispalan emolehmätilalla
Maatilan Pellervo kertoo maatalousyrittäjien arjesta erilaisilla tiloilla ympäri Suomen. Mitä tiloilla on tehty, jotta voidaan tuottaa hyvää, terveellistä ja turvallista ruokaa kestävästi ja kustannustehokkaasti?
Eläin Pellervo on kotieläintuottajan ammattimedia, joka tarjoaa ajantasaista tietoa alan kehityksestä ja tulevaisuudesta. Se palvelee kaikkia kotieläintalouden aloja, niin maidon, lihan kuin munan tuottajia.