
Hitaampaa broileria Suomeenkin?
Kuluttajia kiinnostaa yhä enemmän tuotantoeläinten hyvinvointi. Lihasiipikarjan hyvinvoinnin keskeisiä tekijöitä ovat parven tiheys ja eläinten mahdollisuudet liikkua.
Eläin Pellervo on kotieläintuottajan ammattimedia, joka tarjoaa ajantasaista tietoa alan kehityksestä ja tulevaisuudesta. Se palvelee kaikkia kotieläintalouden aloja, niin maidon-, lihan- kuin munantuottajia.
Oivat ideat saattavat syntyä sattumalta. Kun liminkalainen Maija Kylmänen oli kyntämässä ja samalla etsiskeli Spotifysta sopivia podcasteja, hän huomasi, että olisipa kiva tehdä niitä itsekin omasta aihepiiristä. Kun vielä ystäväpiiristä löytyi Hanna Luukinen, jolla myös oli kyky innostua ja heittäytyä, alkoi tapahtua.
Maatilan Pellervo kertoo maatalousyrittäjien arjesta erilaisilla tiloilla ympäri Suomen. Mitä tiloilla on tehty, jotta voidaan tuottaa hyvää, terveellistä ja turvallista ruokaa kestävästi ja kustannustehokkaasti?
Eläin Pellervo on kotieläintuottajan ammattimedia, joka tarjoaa ajantasaista tietoa alan kehityksestä ja tulevaisuudesta. Se palvelee kaikkia kotieläintalouden aloja, niin maidon, lihan kuin munan tuottajia.